Doe je mee aan de Gruute kuis in Baarle?

Op zondag 31 maart 2019 organiseert Leefbaar Baarle voor de 3de keer de Gentsche Gruute kuis in Baarle. De Gruute Kuis is een intiatief van IVAGO in samenwerking met andere stadsdiensten. Na het succes van vorig jaar wil Leefbaar Baarle ook dit jaar opnieuw samen met de bewoners deze lenteschoonmaak opzetten in de verschillende woonwijken van ons dorp. De bermen zwerfvuilvrij maken, de wijk opnieuw laten blinken, blikjes uit het water vissen, onkruid wieden op voet- en fietspaden … alles mag om Baarle zo proper mogelijk te krijgen. Vorig jaar hebben 40 bewoners zich ingezet om meer dan 110 vuilniszakken zwerfvuil op te halen. Dit jaar zoeken we dubbel zoveel vrijwilligers, zodat álle hoeken van Baarle zwerfvuilvrij kunnen worden gemaakt.
We zoeken dus TACHTIG (80) vrijwilligers en roepen dan ook iedereen op om zondagochtend 31/3 de handen uit de mouwen te steken. Als ook jij een handje meehelpt, is de klus in een 2-tal uurtjes geklaard. Samen kunnen we ook jouw straat, buurt en wijk verlossen van zwerfvuil!

Doe je mee?   Meer info en inschrijven…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s