Plan-MER procedure complex van start – AWV organiseert infovergadering

Agentschap Wegen en Verkeer organiseerde op 9 juni 2016  in de St-Martinuskerk een info-vergadering over het nieuwe op-en afrittencomplex in Baarle -Drongen. Daarop volgden er twee rondetafelgesprekken met geïnteresseerden. Daarbij werd dieper ingaan op de voorgestelde oplossingen en konden ook alternatieven worden voorgelegd aan de experten van het AWV.

Met de kennisgeving startte het administratieve proces voor de realisatie van het nieuwe op- en afrittencomplex in Baarle-Drongen. De officiële procedure start met de kennisgeving van de start van de MER-procedure. Zoals eerder gemeld, is er dan slechts 30 dagen tijd om te reageren op het plan-MER.  Volgens de laatste stand van zaken zou AWV de procedure starten in het najaar van 2016. De openbare informatie van het AWV kan je hier terugvinden: https://wegenenverkeer.be/E40Drongen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s