LOB over de impact van het op- en afrittencomplex op het Leielandschap

In hecover-lob-herfst-2016_smallt herfstnummer van haar ledencontactblad besteedt vzw “Leie Omgeving Beschermen” (LOB) ruim aandacht aan het dossier van de geplande op- en afrit in Baarle-Drongen.  LOB verenigt bewoners en sympathisanten bekommerd om de oevers van de toeristische Leiestreek gelegen op grondgebied Deinze, Astene, St Martens Leerne, Deurle, St-Martens-Latem, Afsnee, Drongen, St-Denijs-Westrem en Gent.  Het spreekt vanzelf dat ook LOB met verhoogde aandacht naar de plannen van het AWV kijkt. Het artikel is een uitstekende samenvatting van de huidige stand van zaken. Aan te raden voor wie zich snel wil informeren over het dossier.  Klik hier om het artikel te lezen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s