Nieuwjaarsreceptie – 7/1/2018

Samen met de andere verenigingen van Baarle, heeft Leefbaar Baarle alle bewoners van Baarle uitgenodigd voor de traditionele Nieuwjaarsreceptie.  Deze vond plaats zondag 7 januari in OTC Baarle. Samen hebben we flink geklonken op het nieuwe jaar. Er waren gezellige kraampjes met allerlei drankjes en lekkere versnaperingen. De vuurkorven waren alvast een aangename verrassing. Ook de kinderen hebben zich geamuseerd in de speeltuin.  We danken langs deze weg alle verenigingen, de sponsors en Stad Gent voor hun financiële steun.

Reserveer alvast de eerste zondag van 2019 in je agenda!

20180107_113825

20180107_113832

 

EPSON MFP image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s