Natuurbeheer in de Keuzemeersen

25/08/2018 – Voor de derde zomer op rij organiseerde Leefbaar Baarle een natuurbeheer-activiteit in de Keuzemeersen.  Dit groen- en natuurgebied in Baarle vormt samen met de Latemse meersen ook één van de laatste stukken ongerept Leielandschap. De meersen vergen echter geregeld onderhoud. Met Leefbaar Baarle willen we Natuurpunt Gent actief hierbij helpen.  Dit lukt enkel dankzij de inzet van vrijwilligers.  Zoals de voorbije keren scheen ook nu weer de zon. Terwijl de kinderen vrij speelden in de natuur, hebben de volwassen de weidepoel vrijgemaakt van struiken en scheuten om het open landschap, dat eigen is aan meersen, te herstellen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s