Kom naar het Repair Café en laat gratis je spullen herstellen.

Leefbaar Baarle en het Gents MilieuFront nodigen je graag uit op zondag 16 februari 2020 voor het tweede Repair Café in Drongen.

Wat is een Repair Café?

Een Repair Café (herstelcafé) is een gratis toegankelijke bijeenkomst waarop vrijwillige reparateurs helpen bij het herstellen van allerlei voorwerpen (kledij, elektrische apparaten, meubels, fietsen, speelgoed, PC of Laptop,…).

Hoe werkt het?

Je neemt van thuis kapotte spullen mee en je gaat tijdens het Repair Café samen met de vrijwillige (maar ervaren) reparateurs aan de slag. Er zijn repairkoffers met materiaal om alle mogelijke herstellingen uit te voeren.

Betalen hoeft alleen als er een wisselstuk nodig is om je fiets, broodrooster, broek … te repareren. Een vrije bijdrage mag natuurlijk altijd. Die gebruiken we om de repairkoffers aan te vullen.

Iedereen welkom

Ook wie niks te herstellen heeft is met de ganse familie welkom. Je kan genieten van een koffie, een stuk taart en nog veel meer. Intussen leer je samen met de kinderen hoe allerlei dingen worden hersteld in plaats van weggegooid. Opbrengsten van het café zijn volledig ten voordele van het Gents MilieuFront vzw (GMF).

GMF , Leefbaar Baarle en een enthousiast team van fixers, fietsherstellers, elektronische duizendpoten en textielherstellers kijken er alvast naar uit om jou op 16/2 in Drongen te verwelkomen!

Toegang is vrij. Je kan hier registeren om te laten weten dat je komt voor een herstelling, maar dit hoeft niet. Je kan gewoon langskomen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s