Schriftelijke vraag over nieuwe Op- en afrittencomplex E40 in Drongen in het Vlaams Parlement

vp_logo

Op 19/5/2016 werd het antwoord van Vlaams minister Ben Weyts op de schriftelijke vraag nr. 852 (2015-2016) van Vlaams parlementslid Cindy Franssen (CD&V) op de website van het Vlaams parlement gepubliceerd.

Hierin wordt nogmaals bevestigd dat het de bedoeling is om nog in 2016 met de nodige procedures te starten. Het is duidelijk dat de minister zich verder niet wenst uit te spreken over het dossier. U kunt de integrale tekst van de vraag en het antwoord hier lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s