Inspraakreactie van Leefbaar Baarle op de kennisgevingsnota van het plan-MER voor de aanleg van het nieuwe snelwegcomplex in Drongen

Leefbaar  Baarle heeft op 2 maart 2017 een diepgaande inspraakreactie ingediend op de kennisgevingsnota van het “plan-MER Heraanleg van autosnelwegcomplex 13 van de E40 Drongen”. In de kennisgevingsnota worden de verschillende alternatieven beschreven voor het nieuwe op- en afrittencomplex, en wordt uitgelegd welke effecten op het milieu in kaart worden gebracht en op welke manier dat zal gebeuren. Ons 215 pagina’s tellende inspraakdocument bevat, naast een uitvoerige lijst van bemerkingen en aanvullingen op de kennisgevingsnota, ook een alternatief voorstel voor het complex dat door de werkgroep mobiliteit van Leefbaar Baarle is uitgewerkt. Klik hier om onze inspraakreactie te in te kijken.
De kennisgevingsnota waarop deze reactie slaat, is te raadplegen via https://mer.lne.be/merdatabank/uploads/merkennis4900.pdf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s