Zwerfvuilactie: Gruute Kuis in Baarle!

Op zondag 19 maart 2017 vond voor het zevende jaar de Gentsche Gruute kuis plaats. Dit is een intiatief van IVAGO in samenwerking met andere stadsdiensten. Leefbaar Baarle heeft samen met de bewoners van Baarle een lente-schoonmaak opgezet in de verschillende woonwijken van ons dorp.  Met 34 personen hebben we in volgende straten  zoveel mogelijk van zwerfvuil opgeruimd: Baarledorpstraat, Baarleveer, Kloosterstraat,  Petruschristusdreef, Gaverlandstraat, Ernest Solvynsdreef, Ernest Solvynsbrug, Weegbree, Moortelputstraat en zijstraten, Brouwerijstraat, Keuze, Deinsesteenweg tot aan brug over E40, Keuzekouter, Karel De Bondtlaan, Keuze rond de servicestations, Noordhoudstraat, Schepenstraat, Moerstraat, Baarleboslaan, Boonstede, Baarlewaarande, Zombeekstraat, Baarleveldestraat, Baarlekouter, Roomanstraat, Kromveldesraat.

Dit leverde in totaal 47 zakken zwerfvuil op, wat erop wijst dat er een grote probleem met zwerfvuil bestaat in Baarle-Drongen. In veel grachten en bermen hebben we tijdens de gruute kuis het afval niet (geheel) kunnen verwijderen omdat we daar niet de nodige uitrusting voor hadden. De probleemzones in Baarle-Drongen zijn geïnventariseerd en de bevoegde stadsdiensten zijn op de hoogte gebracht met de vraag om het zwerfvuilprobleem aan te pakken. Wordt vervolgd…

banner-ggk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s