Nieuwjaarsreceptie Baarle 2019

Samen met de andere verenigingen van Baarle, nodigt Leefbaar Baarle alle bewoners van Baarle uit om te klinken op het nieuwe jaar.  De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op zondag 6/1/2019 van 11u00 tot 13u00.  Inkom, dranken en hapjes zijn GRATIS (met dank aan de organiserende verenigingen en de sponsors).  Kinderen verkleed voor driekoningen krijgen een speciale verrassing. Inschrijven hoeft niet.  Het Leefbaar Baarle team kijkt er naar uit ook jou en je familie te verwelkomen!

Nieuwjaarsreceptie2019-bis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s